Ide kattintva tudsz
regisztrálni!

Mi a Progger?

MI A #PROGGER?

Részt vennél egy eseményen, de nincs kivel? A #PROGGER célja, hogy a meglévő, illetve a saját feltöltött programokra érdeklődő felhasználókat összehozza, akik így együtt vehetnek majd rész a kiválasztott eseményen. Legyen az egy mozi, színház, utazás, kulturális, vagy családi program. Ha érdekel egy esemény, de nincs kivel részt venned rajta, csak böngéssz a programra érdeklődők között, és klikkelj. Mi máris összekapcsolunk benneteket!

Ha saját eseményedre várnál jelentkezőket, HOZZ LÉTRE EGY SAJÁT PROGRAMOT. És várd a jelentkezőket.

A #PROGGER a regisztrált személyes felhasználóknak, feltöltőknek, böngészőknek, partner keresőknek ingyenes feltöltést, keresést kínál.

HOGYAN MŰKÖDIK?

A programok böngészése, feltöltése, illetve a programokra társaság keresése csak az ingyenes regisztráció után lehetséges.

A folyamat tehát a következő: REGISZTRÁCIÓ -> REGISZTRÁCIÓ MEGERŐSÍTÉSE az e-mailben kapott linken keresztül -> PROGRAM KERESÉSE -> A kiválasztott programnál JELENTKEZÉS -> KAPCSOLATFELVÉTEL A TAGGAL, aki számodra szimpatikus.

KIKNEK AJÁNLJUK?

Nem csak egyedülállóknak szól! Családok, párok is kereshetnek a hasonló érdeklődésű felhasználók között.

Csapatban érdekesebb?! Ha többen vagytok, de még többen szeretnétek lenni, csak rajta! Keress a társaságodhoz, érdeklődéseteknek megfelelő partnereket!

SZPONZORÁLT PROGRAMOK

Cégeknek, utazási irodáknak, éttermeknek, programszervezőknek is lehetőséget nyújtunk feltölteni az aktuális rendezvényeiket, eseményeiket az oldalra, illetve szállásadóknak a szálláshelyeiket. A feltöltés után böngészhető az eseményük. A bejegyzés alapján pedig megtalálhatják egymást az eseményen részt vevő, partnerre vágyó felhasználók.

HOGYAN LEHETEK ÉN IS PROGGER PONT?

Rendelkezel olyan egységgel, amely alkalmas lehet találkozási pontnak? Nincs más dolgod, mint igényelni a matricát, kitenni a helyszín bejáratához egy jól látható helyre, lefényképezni, elküldeni nekünk, és máris felkerül a hely a Progger Pontok közé. Így könnyebben megtalálják egymást tagjaink és szervezhetik hozzátok a találkozóikat.