Ide kattintva tudsz
regisztrálni!

Mi a Progger?

MI A #PROGGER?

Részt vennél egy eseményen, de nincs kivel? A #PROGGER célja, hogy a meglévő, illetve a saját feltöltött programokra érdeklődő felhasználókat összehozza, akik így együtt vehetnek majd rész a kiválasztott eseményen. Legyen az egy mozi, színház, utazás, kulturális, vagy családi program. Ha érdekel egy esemény, de nincs kivel részt venned rajta, csak böngéssz a programra érdeklődők között, és klikkelj. Mi máris összekapcsolunk benneteket!

Ha saját eseményedre várnál jelentkezőket, HOZZ LÉTRE EGY SAJÁT PROGRAMOT. És várd a jelentkezőket.

A #PROGGER a regisztrált személyes felhasználóknak, feltöltőknek, böngészőknek, partner keresőknek ingyenes feltöltést, keresést kínál.

Programot feltölteni és programra jelentkezni, tehát a rendszert használni országosan minden megyéből, városból lehet. Viszont a progger.hu ajánlatai jelenleg csak Baranya megyére szólnak, így csak Barnyában megvalósuló programokra lehet jelentkezni.

HOGYAN MŰKÖDIK?

Regisztráció nélkül is lehet böngészni a tagok által feltöltött, illetve a meglévő programok, események között. A programokra viszont csak regisztráció után tudsz jelentkezni, illetve a tagokkal felvenni a kapcsolatot!

A folyamat tehát a következő: REGISZTRÁCIÓ -> REGISZTRÁCIÓ MEGERŐSÍTÉSE az e-mailben kapott linken keresztül -> PROGRAM KERESÉSE -> A kiválasztott programnál JELENTKEZÉS -> KAPCSOLATFELVÉTEL A TAGGAL, aki számodra szimpatikus.

KIKNEK AJÁNLJUK?

Nem csak egyedülállóknak szól! Családok, párok is kereshetnek a hasonló érdeklődésű felhasználók között.

Csapatban érdekesebb?! Ha többen vagytok, de még többen szeretnétek lenni, csak rajta! Keress a társaságodhoz, érdeklődéseteknek megfelelő partnereket!

SZPONZORÁLT PROGRAMOK

Cégeknek, utazási irodáknak, éttermeknek, programszervezőknek is lehetőséget nyújtunk feltölteni az aktuális rendezvényeiket, eseményeiket az oldalra, illetve szállásadóknak a szálláshelyeiket. A feltöltés után böngészhető az eseményük. A bejegyzés alapján pedig megtalálhatják egymást az eseményen részt vevő, partnerre vágyó felhasználók.

A céges partnereknek külön regisztráció biztosított, jelképes szolgáltatási díj megfizetésével engedélyezzük a programjaik feltöltését.

A díjszabásról és a feltételekről keressétek adminisztrátorunkat az oldalon megadott elérhetőségek egyikén!

HOGYAN LEHETEK ÉN IS PROGGER PONT?

Rendelkezel olyan egységgel, amely alkalmas lehet találkozási pontnak? Nincs más dolgod, mint igényelni a matricát, kitenni a helyszín bejáratához egy jól látható helyre, lefényképezni, elküldeni nekünk, és máris felkerül a hely a Progger Pontok közé. Így könnyebben megtalálják egymást tagjaink és szervezhetik hozzátok a találkozóikat.