Ide kattintva tudsz
regisztrálni!

TÖLTSD FEL A PROGRAMODAT!

SZÓLJ MÁSNAK IS!

Ha ismersz valakit, aki szintén kimozdulna, de nincs kivel, kikkel, szólj neki! Találják meg ők is a megfelelő programot, és hozzá a megfelelő partnert.

HOGYAN MŰKÖDIK?

Regisztráció nélkül is lehet böngészni a tagok által feltöltött, illetve a meglévő programok, események között. A programokra viszont csak regisztráció után tudsz jelentkezni, illetve a tagokkal felvenni a kapcsolatot!

A folyamat tehát a következő: REGISZTRÁCIÓ -> REGISZTRÁCIÓ MEGERŐSÍTÉSE az e-mailben kapott linken keresztül -> PROGRAM KERESÉSE -> A kiválasztott programnál JELENTKEZÉS -> KAPCSOLATFELVÉTEL A TAGGAL, aki számodra szimpatikus.

TÖLTSD FEL A PROGRAMODAT!

Ha konkrét eseményt, programot szeretnél létrehozni, amire várod a jelentkezőket, itt megteheted. Legyen az egy séta, utazás, vacsora, túrázás, kulturális esemény és még megannyi lehetőség. Nem jó egyedül. Találd meg a partneredet nálunk!

Miután felvitted a programot, adminisztrátorunk ellenőrizni fogja és csak jóváhagyás után fog megjelenni a programok között. Tehát csak az admin jóváhagyás után válik elérhetővé az érdeklődők számára.

A programok feltöltésére csak regisztrációt követően lesz lehetőséged!